Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Όπως είπα θα την τραβήξουν την πρίζα

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, ο Θόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε χονδροειδέστατη και ουρανομήκη μ@λ@κία την πρόταση Βαρουφάκη για τους «μυστικούς» εφοριακούς στα νησιά.
Ακόμα, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως «Έχω αγωνία για την οικονομική κατάσταση. Φόρους χρωστάω, βιάζομαι να πουλήσω. Αν μπορούσα να πουλήσω μερικά ακίνητα, γιατί εγώ δεν είμαι παιδί του λαού, είμαι στην μεσαία τάξη, εκεί ανήκω, αυτό τους διαφοροποιούσε από τους εργαζόμενους: ότι μπορούσαν να πουλήσουν κανένα ακίνητο και να μετριάσουν την κατάστασή τους.»
Ενώ επανερχόμενος στην προσωπική του εκτίμηση, σχετικά με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη επισήμανε: «Τώρα μπαίνουμε σε μία διαδικασία όπου θα συναντηθούμε και αν συναντηθούμε λέει, πού θα συναντηθούμε, στις Βρυξέλλες ή στην Αθήνα; Μα αυτό είναι το θέμα; Το κύρος του κυρίου Βαρουφάκη, που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και η αναξιοπρέπεια του και το ύφος είναι το θέμα του κι αν φοράει το πουκάμισο του έξω ή μέσα και να γράφει το Γιάννης με νι… Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση