Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Πονάει πολύ το τέλος μιας ……αγάπης;;;;;Το ψάρεψα από ένα συμμετοχικό blog που έχει καταλάβει πως λειτουργούν τα blog και μάλιστα βρίσκουν θέση και στο επίσημο site του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ .(;;;;;) γνωρίζουν δηλαδή καλά το ΄΄ άθλημα και γιαυτό βρίσκουν επίσημη θέση.
 Άρα λοιπόν όταν  είσαι συμμετοχικό blog λες ,δεν το ανάρτησα εγώ ..ο άλλος και καθάρισες .

Μάλλον είναι νέα blogeroγενιά και μου θυμίζει Δημοτικό .

Αναρωτιέται το site πως μπορεί ένας της γενιάς του μεσοπολέμου να ξέρει από blog ;;;;; αφού σε αυτή τη γενιά είναι άσχετοι;;;; θα κάνουμε υπομονή μέχρι να πάψου να υπάρχουν οι άσχετοι .(ρατσιστικό ;;;; κακομαθημένο;;;)
Μέχρις ότου δηλαδή η δική τους η γενιά κυριαρχήσει στους άσχετους και τους σκόπιμα ενεργούντες για το blog .  

Η Ετικέτα πάντως μπήκε από τους …γνωρίζοντες από blog και κατά γκεμπελίσκο τρόπο η ετικέτα ότι  οι άσχετοι βάζουν  ποιήματα και τραγουδάκια και επειδή δεν βάζουν διαφημίσεις και δεν τους εκτιμά ο Δήμαρχος στο site άρα κάποτε θα τελειώσουν. (οι διαφημίσεις μπαίνουν συμμετοχικά Δηλαδή λένε αυτός είναι δικός μου  ο άλλος είναι δικό σου υπάρχει tarifa;;;)

Αλήθεια Δήμαρχε τόσα blog και site συλλόγων υπάρχουν στην Λοκρίδα, γιατί στο site του Δήμου που πληρώνουν οι πολίτες του Δήμου  δεν υπάρχει ούτε ένας σύλλογος;;;;

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ,ΟΤΙ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ,
    ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ,ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ Τ"ΑΛΛΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση