Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Αλήθεια πόσους τέτοιους έχουμε …..Πρώτη απόλυση εργαζόμενου με πλαστό πτυχίο από τη Βουλή...
Αφού εργάστηκε επί 27 συναπτά έτη στη Βουλή με πλαστό πτυχίο τον απέλυσαν σήμερα - για την ακρίβεια ανακάλεσαν τον διορισμό του - με απόφαση...
Βούτση που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια.

Κατά τον έλεγχο που έγινε βρέθηκε ότι το πτυχίο που είχε καταθέσει για την πρόσληψη του δεν ήταν γνήσιο. Υποτίθεται ότι ήταν απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.


Ο εν λόγω είχε προσληφθεί το 1988 ως «δόκιμος υπάλληλος» σε κενή οργανική θέση στον κλάδο Αναλυτών-Προγραμματιστών (θέση πτυχιούχου ανώτατης εκπαίδευσης) » και σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταλάβει τη θέση του προϊσταμένου του τμήματος του.


Το σχετικό έγγραφο από το Πανεπιστήμιο το οποίο αποδείκνυε ότι το πτυχίο του κάθε άλλο παρά γνήσιο εστάλη στη Βουλή στις αρχές του περασμένου Μαϊου και κατόπιν τούτου ο υπάλληλος έσπευσε να υποβάλλει την παραίτηση του ώστε να μην απολυθεί.


Η υπόθεση του μαζί με άλλες 15 που ελέγχονται για παρόμοια ζητήματα έχουν ήδη διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.


thetoc.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση