Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

Απορίες και σχόλια του sigouratzis στον Δήμαρχο και την πρόεδρο του συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αγ.Ιωάννη Θεολόγου-ΟΣΜΑΕΣ Δήμου Λοκρών .

Inbox x
Θανάσης Ζεκεντές
8:23 AM (1 hour ago)

Καλημέρα σας, θυμίζω πως υπάρχει πρόστιμο 500€ για όσους εναποθέτουν εκτός κάδων απορρίμματα.
(Εχει ο δήμος υπηρεσία που ελέγχει αν αφήνουν απ έξω απορρίμματα;;;; με τι μαρτυρία επιβάλεται το πρόστιμο μήπως τα αφήνει απ έξω γιατι δεν έχουν πλυθεί ποτέ οι σαραβαλοκάδοι;;;.sigouratzis)

Στην εν λόγω περιοχή παρατηρείται το φαινόμενο οι κάδοι να μην χρησιμοποιούνται για την απόθεση των σκουπιδιών και οι κάτοικοι να τα αφήνουν εκτός κάδων.

Παρακαλώ σε περίπτωση που διαπιστώσετε όχημα να αποθέτει εκτός κάδων απορρίμματα να το φωτογραφίσετε με τον αριθμό κυκλοφορίας και να μας το στείλετε για να προχωρήσουμε τη διαδικασία επιβολής προστίμου.

Από την πλευρά μας θα καθαρίσουμε και πάλι το σημείο, αλλά παρακαλούμε να συμβάλετε κι εσείς ώστε οι ασυνείδητοι να συμμορφωθούν.
Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Λ. Ζεκεντές
Δήμαρχος Λοκρών
-----------------------------------------------------------------------------

Καλημέρα σας κύριε Δήμαρχε και ευχαριστούμε για την άμεση απάντησή σας.
Επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Οταν οι κάδοι είναι γεμάτοι σκουπίδια είναι λογικό κάποιοι κάτοικοι να τα αφήνουν έξω.

(λογικό ειναι να αγοράσει ο δήμος κι άλλους κάδους και όχι Οταν οι κάδοι είναι γεμάτοι σκουπίδια είναι λογικό κάποιοι κάτοικοι να τα αφήνουν έξω.sigouratzis )

Τα απορριμματοφόρα, όπως θα γνωρίζετε, αδειάζουν ΜΟΝΟΝ του κάδους και ΟΧΙ τα σκουπίδια που βρίσκονται τριγύρω διασκορπισμένα.

(αν μάζευαν και τα τριγύρω κανείς δεν θα πετούσε μέσα .sigouratzis )

Συνεπώς άδειοι κάδοι και τα σκουπίδια εκτός, είναι μια εικόνα που παρουσιάζεται ΜΕΤΑ την αποκομιδή, δηλαδή αφού έχουν περάσει τα απορριμματοφόρα.
Ωστόσο αν πέσει στην αντίληψή μας κάποιος ασυνείδητος οδηγός να αφήνει εκτός άδειων κάδων τα απορρίμματά του προφανώς θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία που προβλέπεται και προτείνετε..

(τις προάλες μια μερσεντές με ΑΓΩΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΥΡΩ ούτε καν σταμάτησε, τα πέταξε απο το παράθυρο. Sigouratzis )

Πάγια πρότασή μας είναι τα απορριμματοφόρα να μαζεύουν ΚΑΙ τα απορρίμματα που είναι γύρω από τους κάδους , όπως γίνεται στους Δήμους όλης της χώρας.
Ευχαριστούμε
Με εκτίμηση
Για το ΔΣ
Νανά Τσούμα Κακαβούλη πρόεδρος


sigouratzis. Κυρία προέδρε , οι δυνατές βροχές δημιούργησαν ρέματα που υπήρχαν πρίν μπαζωθούν ,τώρα ξαναμπαζώθηκαν έχεται κάποια ένσταση απο τον σύλλογο που ξανά κλείνουν τα ρέματα ;;;

-Δήμαρχε αν έχουμε πάλι μιά τέτοια βροχή και θελήσει μαζικά ο κόσμος να μετακινηθεί (οπως στο Μάτι)και να βρεί διέξοδο εκτός λιμανιού πόσες έξοδοι υπάρχουν;;;; για τον κεντρικό δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση