Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΗΤΑΝ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ



Κλήρωση αυτοκινήτων στους 135 καινούριους βουλευτές - Η βουλευτίνα Βασιλική Λέβα (ΣΥΡΙΖΑ) ρώτησε τι είναι το Μερσεντές C-200 και αν θα γίνει ρεζίλι στην περιφέρειά της αν το οδηγεί - Δείτε ποιοι παίρνουν αυτοκίνητο
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ακόμη τέσσερις βουλευτές του Ποταμιού, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο, στην κλήρωση που είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη και αφορά στη διανομή αυτοκινήτων στους 135 νέους βουλευτές όλων των κομμάτων.
Οι πέντε βουλευτές από το «Ποτάμι» που είπαν «όχι» σε βουλευτικό αυτοκίνητο είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Γιώργος Αμυράς, ο Παναγιώτης Καρκατσούλης και η Αντιγόνη Λυμπεράκη.
Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ήδη από εχθές έστειλε επιστολή στην Πρόεδρο του κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου με την οποία την ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί βουλευτικό ΙΧ. Σήμερα ο διευθυντής του γραφείου του κ. Κουμουτσάκου το επανέλαβε κατά την διαδικασία κλήρωσης.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ την παραλαβή βουλευτικού αυτοκινήτου αρνήθηκαν οι νέοι βουλευτές Γιώργος Δημαράς, Ελένη Ψαρρέα και Μουσταφά Μουσταφά.
Πάντως, στο περιθώριο της κλήρωσης αρκετές γυναίκες, κυρίως, βουλευτές ρωτούσαν με αγωνία τι είδους αυτοκίνητο είναι αυτό που τους έτυχε. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα με την κυρία Βασιλική Λέβα (ΣΥΡΙΖΑ) που ρωτούσε «τι είναι το Μερσεντές C 200», για να λάβει την απάντηση του συναδέλφου της ότι πρόκειται για «μεγάλο ΙΧ που καίει αρκετή βενζίνη». Ωστόσο, ο προβληματισμός της βουλευτή ήταν για το αν θα γίνει «ρεζίλι» που θα κυκλοφορεί με ένα πολυτελές αυτοκίνητο στην περιφέρειά της γι' αυτό και έψαχνε υποψήφιο για ανταλλαγή.

Για την ώρα και με βάση την κλήρωση, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ (Χίος) πήρε ένα Mini Cooper Countryman Diesel, o Δημήτρης Σταμάτης από τη ΝΔ ένα VW Golf Diesel, o Κώστας Βλάσης από τη ΝΔ  (Αρκαδία) Audi A4, ο Ανδρέας Κατσανιώτης από τη ΝΔ (Αχαΐα) ένα Audi A4 και ο Στέργιος Γιαννάκης από τη ΝΔ (Πρέβεζα) ένα Mini Cooper S

Επισημαίνεται ότι η κλήρωση αφορά μόνο στους 135 νέους βουλευτές καθώς οι υπόλοιποι 165 βουλευτές που επανεξελέγησαν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είχαν ήδη αυτοκίνητο από την προηγούμενη σύνοδο της Βουλής των Ελλήνων.   

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση