Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΝέο επεισόδιο σημειώθηκε στο Eurogroup

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την κίνηση της κυβέρνησης να προωθήσει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση χωρίς προηγούμενη έγκριση των θεσμών, δηλαδή της τρόικας, εμφανίστηκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Όπως μετέδωσαν ξένα μέσα, η Γερμανία ήταν έξαλλη και ο Σόιμπλε εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στον Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος αντέδρασε.


«Ήταν υποχρέωση μας να το καταθέσουμε, η χώρα έχει πληγεί από τις πολιτικές της ΕΕ τόσα χρόνια» φέρεται να ήταν η απάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη, στον Σόιμπλε.

Μάλιστα στη συζήτηση μπήκε και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και είπε ότι πρέπει να υπάρχει ενημέρωση των δανειστών για τα νομοσχέδια που καταθέτει η ελληνική κυβέρνηση.

«Θα ενημερώνουμε για τα νομοσχέδια που έχουν δημοσιονομικό κόστος» φέρεται να απάντησε ο κ. Βαρουφάκης

Μάλλον με την ουρά κάτω από τα σκέλια δεν μπορεί να είναι ο Βαρουφάκης .
Εε Χρήστο θα το έκανες εσύ ποτέ αυτό η ο Κυριάκος που ζητεί να φύγει ο Βαρουφάκης ;;;;;;
Τελικά είναι πιο δυνατοί από τον Γιάνη και δυστυχώς θα του βγάλουν την πρίζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση