Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

φωνητική αναζήτηση στα ελληνικά για την Google!

Έφτασε η φωνητική αναζήτηση στα ελληνικά για την Google!

H ποιο αναμενόμενη υπηρεσία έφτασε στην χώρα μας. Το Google Νow! είναι πλέον διαθέσιμο για αναζήτηση στα ελληνικά!!! Αυτό θα μας επιτρέπει να αλληλεπιδρούμε με την υπηρεσία στην γλώσσα μας!

Αρχικά μπορούμε να κάνουμε αναζητήσεις στην μηχανή αναζήτησης της Google μιλώντας ελληνικά στο Google Now!. Ενώ σύντομα, όπως όλα δείχνουν θα μπορούμε να δώσουμε και εντολές στην συσκευή μας.

Όταν δούμε και τις φωνητικές εντολές στο Google Now, θα αρχίσει και η είσοδοςς στην ελληνική αγορά των wearable συσκευών με Android Wear, καθώς η χρήση τους γίνεται κατά βάση με την φωνή μας. Αυτό σημαίνει πως σύντομα θα δούμε στην χώρα μας συσκευές όπως τα Google Glass, Moto 360 και LG G Watch!


Από ότι φαίνεται η αρχή έγινε, μένει να δούμε και τις φωνητικές εντολές να μπαίνουν στο Google Now, κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει!


Για να ενεργοποιήσουμε την αναζήτηση στα ελληνικά, πηγαίνουμε Ρυθμίσεις > Γλώσσα & Εισαγωγή > Φωνητική πληκτρολόγηση και επιλέγουμε τα ελληνικά. Για να πραγματοποιήσουμε την αναζήτηση πηγαίνουμε στο Google Search ή στην μπάρα αναζήτησης (αν την έχουμε στην κεντρική μας οθόνη) και απλά ρωτάμε αυτό που θέλουμε να μάθουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση