Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

θεωρία της.. χεστηκότηταςΓια το Μαρτίνο Δήμαρχε δεν πρέπει να εφαρμόσεις  την  θεωρία της.. χεστηκότηταςούτε της αδιαφορίας ,δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά  ο Μαρτιναϊκος  χειμώνας δε θέλει κουβέρτες ..αγκαλιές θέλει ..δεν αισθάνεται καλά ο Μαρτιναϊος όταν είναι χεσταίος .
Έχεις κάνα νέο με τον δρόμο Μαρτίνο Λάρυμνα ;;;;;
Και να σου πω και κάτι, ας κάνει καμιά βόλτα ο αντιδήμαρχος να δει τι γίνεται στο χωρίο  του ,πέρα από την πλατεία …επειδή υπάρχουν ανόητοι και πετάνε τα σκουπίδια μόλις βγουν από το χωριό (δήθεν ότι τα πάνε στα χωράφια οι ανόητοι )πρέπει ο δήμος να τα αφήνει δεν πρέπει να μαζευτούν;;;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση