Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Τι θα γινόταν αν οι χώρες καταλάμβαναν έκταση ανάλογη του πληθυσμού τους



Έχετε αναλογιστεί ποτέ τι θα γινόταν πραγματικά αν οι χώρες με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον πλανήτη καταλάμβαναν αντίστοιχα και μεγαλύτερες εκτάσεις Γης;
Κάτι τέτοιο φαίνεται να σκέφτηκε ένας ερασιτέχνης χαρτογράφος ο JPalmz ο οποίος μάλιστα σχεδίασε έναν νέο παγκόσμιο χάρτη που κυριολεκτικά «βάζει φωτιά» στις ισορροπίες στον πλανήτη, αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο και θα μπορούσε να ανοίξει την όρεξη κάποιων που θα είχαν επεκτατικά σχέδια.
Ο JPalmz, που δημιούργησε το χάρτη, λέει το έργο του:
«Όλα τα στοιχεία είναι διαθέσιμα για το Wikipedia, θα ήθελα απλώς να γίνει οπτικά πιο ευπαρουσίαστο» και συνεχίζει: «Ο χάρτης έχει παρουσιαστεί σε κάποιες εφημερίδες στη Γερμανία και σε ένα τηλεοπτικό show στην Ιαπωνία. Μπορείς να το πιστέψεις; Όλη αυτή η προσοχή, γιατίς ένας φτωχός φοιτητής έφτιαξε στο laptop του ένα χάρτη».

Όπως επισημαίνει ο JPalmz στην πάνω δεξιά γωνία του χάρτη του, χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία και η Δημοκρατία της Ιρλανδίας παραμείνουν εκεί που είναι - γεγονός που υποδηλώνει ότι έχουν ένα δίκαιο μερίδιο της γης παγκοσμίως. Στον ίδιο χάρτη η Ρωσία και ο Καναδάς - οι δύο μεγαλύτερες χώρες ανάλογα με το μέγεθός - είναι αναγκασμένες να επεκταθούν σε Καζακστάν και Πακιστάν.

Τέλος το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να μεταφερθεί στην κεντρική Αφρική στη θέση του Νίγηρα έχοντας νέους γείτονες, όπως το Ιράν, το Μεξικό και τη Μιανμάρ

Πηγή: periergaa.blogspot.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση