Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

προκλητική τροπολογία

Απίστευτα προκλητική τροπολογία στη Βουλή για τα δάνεια των κομμάτων

 Με μία απαράδεκτη τροπολογία 2 γραμμών, η κυβέρνηση επιχειρεί να ρυθμίσει τις δανειακές υποχρεώσεις των κομμάτων προς τις τράπεζες.

Δύο βουλευτές της συγκυβέρνησης, Ο Κώστας Καραγκούνης της ΝΔ και ο Γιάννης Κουτσούκος του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν τροπολογία για το ακατάσχετο της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων που χρωστούν στις τράπεζες.

«Ποσοστό 40% της συνολικής κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει κάθε κόμμα και συνασπισμός κομμάτων είναι ακατάσχετο και ανεκχώρητο», είναι το περιεχόμενο της απίστευτα προκλητικής τροπολογίας.


Στην αιτιολογική που τη συνοδεύει, σημειώνεται η ανάγκη να υπάρχει ένα ελάχιστο διασφαλισμένο έσοδο στα πολιτικά κόμματα που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου για κρατική χρηματοδότηση, ώστε να μπορούν να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητά τους.

Ουσιαστικά πρόκειται για την άρση εγγυήσεων δανειοδοσίας, καθώς τα κόμματα έχουν χρησιμοποιήσει την κρατική επιχορήγηση ως εγγύηση προκειμένου να λάβουν δάνεια από τις τράπεζες.

Αναμένεται η τοποθέτηση της αντιπολίτευσης.http://www.topontiki.gr/article/8546...a-ton-kommaton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση