Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ !!!!!!!! ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο μύθος λέει ότι ότι όποιος αρχηγός κόμματος  επισκεφθεί την ΛΑΡΚΟ  μετά κυβερνάει και την Ελλάδα 

 Ένα μύθο θα σας πω~Λαρκικός  μύθος~
Το πείραμα και η επιβεβαίωση έγινε με τον  Ανδρέα.

Στην Λαρκική  μυθολογία  ο Λαρκόταυρος ήταν ένα ον με σώμα ανθρώπου και κεφάλι και ουρά ταύρου .

Κατοικούσε στον Οικισμό ΛΑΡΚΟ κτίσμα που φτιάχτηκε από το ΟΑΕΔ  με λεφτά των εργαζομένων κατόπιν  όλα  ανήκουν  σε διαφόρους  ιδρυτές  και συνδικαλιστές.

 Ο Λαρκόταυρος  σκοτώθηκε από τους  εργάτες αφού πρώτα  σκότωσε αρκετούς που είχαν πάει για το μεροκάματο…..

Ερμηνεία του μύθου
Σχετικά με το νόημα του μύθου του Λαρκόταυρου  έχουν προταθεί διάφορες θεωρίες. Σύμφωνα με μία από αυτές, ο μύθος σχετίζεται με τους μύθους των παρατρεχάμενων  που όταν έρχεται ο αρχηγός , βγάζουν μαζί του  φωτογραφίες  υπόσχονται ότι θα εξυπηρετούν συμφέροντα  του κόμματος  ότι θα προσλαμβάνουν  θα καθαιρούν και ότι δικοί τους άνθρωποι θα  παίρνουν εργολαβίες  .

 Ακόμα υπάρχει η άποψη ότι ο μύθος της θανάτωσης του Λαρκόταυρου  συμβολίζει την απελευθέρωση των εργατών  από την κυριαρχία της ανόητης  τοποθετημένης κάθε  φορά συνδικαλιστικής και διοικητικής εξουσίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση