Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Είδαν φως και μπήκαν ;;;;;;;



Εκλογές: Υποψήφιοι Συντοπίτες μας

Γιάννης Μπρεκουλάκης
Υποψήφιος Βουλευτής
«Να φέρουμε ένα νέο, φρέσκο άνεμο στα κόμματα, στην κοινωνία, στη ζωή μας»Την ώρα που όλοι άρχισαν να μιλούν για το αύριο της χώρας, είναι απαραίτητο να φέρουμε έναν νέο, φρέσκο άνεμο στα κόμματα, στην τοπική κοινωνία, στη ζωή μας. Να συστρατευθούμε κάποιοι νέοι πολιτικοί που έχουν βάλει σκοπό τους να αλλάξουν τα πάντα, ακριβώς επειδή μπορούν, επειδή δεν θέλουν να κερδίσουν τίποτα. Να συστρατευθούμε όλοι οι συντοπίτες εδώ στη Λοκρίδα, όλοι όσοι αγαπούμε τον τόπο μας και πιστεύουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας. Δεν ζητώ την ψήφο σας για τα προνόμια και τον μισθό του βουλευτή. Ό,τι απέκτησα, το απέκτησα με κόπο και αγώνα. Η ΝΔ έκανε πολλά, όμως για να τα αλλάξουμε όλα χρειάζεται να φροντίσουμε τον διπλανό μας, να δείξουμε την αγάπη μας για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Και μπορούμε με γνώση, επαγγελματισμό και πρόγραμμα. Σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μου, αφού θα χρειαστεί να συγκρουστούμε με όλους όσοι αντιδρούν λυσσαλέα στο καινούργιο και ζητούν παλινόρθωση αυτού που φεύγει: Παλαιοκομματικούς, λαϊκιστές, κερδοσκόπους και τζογαδόρους.


                                         ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΠΟΥΑΣ, ΑΡΧ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Υποψήφιος Βουλευτής
Σαν υπεύθυνοι πολίτες αυτής της χώρας δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε να μας σώσουν πάντα οι άλλοι, πρέπει επιτέλους να παλέψουμε όλοι μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και εκβιασμούς, για την ευημερία την αξιοπρέπεια και την ελευθερία του λαού μας.
Το ΚΚΕ είναι η μόνη πολίτικη παράταξη που ακούραστα και ανιδιοτελώς εδώ και χρόνια αγωνίζεται για το δίκιο του λαού και των εργαζομένων.
Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να καταλάβει όλος ο κόσμος ότι ψηφίζοντας ΚΚΕ, δίνουμε δύναμη για να υπάρχει στη Βουλή μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, που θα αγωνίζεται για τα δικαιώματα των νέων, των ανέργων, των φτωχών, και για την δημιουργία μιας Νέας ανθρώπινης – αλληλέγγυας κοινωνίας που θα στηρίζεται στην λαϊκή κυριαρχία.



Παναγιώτης Πολίτης,
βιομηχανικός εργάτης στην ΛΑΡΚΟ
Υποψήφιος Βουλευτής

Το ΚΚΕ είναι συνέχεια δίπλα στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ ,στους κατοίκους της περιοχής μας γενικότερα και δρα με κριτήριο τις εργατικές – λαϊκές ανάγκες. Η στάση του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Συγκρούεται με το κεφάλαιο, τα κόμματα που υπηρετούν τα συμφέροντά του, τα κόμματα που υπερασπίζονται την Ε.Ε. που κάθε μέτρο που παίρνει είναι εχθρικό για την εργατική τάξη, για το λαό. Ο ρόλος του ΚΚΕ στους μικρούς και μεγάλους ιστορικούς αγώνες του λαού της περιοχή μας αναντικατάστατος ,από την μεγάλη νικηφόρα απεργία των εργατών της ΛΑΡΚΟ το 1977, πιο πριν , μέχρι και σήμερα. Η εκτίμηση που δείχνουν οι εργάτες και οι εργάτριες στο ΚΚΕ πρέπει να ξεπεράσει τα λόγια, να εκφραστεί στην πράξη. Να συναντηθούν μαζί του στην κάλπη, κάνοντάς το πιο δυνατό. Να συμπορευτούν μαζί του στους αγώνες για την ανατροπή της σημερινής άδικης εκμεταλλευτικής κοινωνίας. Μέχρι να γίνουν οι ίδιοι κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουν. 


Από το site martino.gr
 



1 σχόλιο:

  1. Προσέξτε που βάζετε την υπογραφή σας, σάς είχε πει ο πατέρας σας. Ίσως και να το συμπλήρωσε και με κάτι άλλο, όμως δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Αλλά ακόμα και αν δεν σας το είπε προσωπικά, όλοι γνωρίζετε την περίφημη ατάκα. Και ο σταυρός στο ψηφοδέλτιο, να ξέρετε ότι είναι κάτι σαν την υπογραφή. Πρέπει να προσέξετε πού θα τον βάλετε. Δεν σας λέω ποιο κόμμα να επιλέξετε. Ο καθένας θα κάνει αυτό που ορίζει η συνείδησή του ή και το συμφέρον του. Ωστόσο σας εξορκίζω να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά ποιους ή ποιες θα σταυρώσετε. Για να μη μας σταυρώσουν στη συνέχεια όλους μας.

    Αν για παράδειγμα θέλετε όσοι θα ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ να πάρετε μερίδιο από τα ευρώ που θα τυπώσει η Ραχήλ, τότε ψηφίστε την. Πού ξέρετε; Μπορεί να καταφέρει να μηδενίσει και το Χρέος. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί από όσους επί δυόμιση χρόνια κρατούσαν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους που ήταν ή ημιμαθείς ή περιορισμένης αντίληψης και κατανόησης της πραγματικότητας. Όχι ότι παλιότερα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Αλλοίμονο. Απλά οι πολλοί από τους συμμετέχοντες στην περίφημη ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας αποδείχθηκαν χειρότεροι από τους προκατόχους τους. Οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων δυστυχώς διολισθαίνουν κατ’ επανάληψη σε επιλογές που μόνο ατού έχουν την αναγνωρισιμότητα.

    Επειδή όμως η ανθρωπογεωγραφία της Βουλής θα ανανεωθεί στις προσεχείς εκλογές και πάλι σε πολύ μεγάλο βαθμό, καλό θα είναι αυτή τη φορά να μην πάρουμε φόρα και να ψηφίσουμε όποιον απλά μας φαίνεται αναγνωρίσιμος, αλλά να προσπαθήσουμε να στείλουμε κανέναν σοβαρό άνθρωπο στο κοινοβούλιο. Μην κάνετε πλάκα. Ψηφίστε σοβαρά. Ανεξαρτήτως κομματικής επιλογής. Υπάρχει η ευκαιρία να εκλεγούν πρόσωπα που να μπορούν να κάνουν δουλειά. Και η κατάσταση δεν σηκώνει πειραματισμούς. Χορτάσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια από νταραβεριτζήδες, γραφικούς, τηλε-μαϊντανούς, «γλάστρες», γόνους και νταήδες. Ας προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού να προωθήσουμε ανθρώπους σοβαρούς, με γνώσεις, εμπειρία διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων, πολιτικούς με ιδέες και όραμα.

    Μήπως και συνολικά αναβαθμιστεί το επίπεδο εκείνων που θα κληθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα να λάβουν αποφάσεις εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον της χώρας. Και υπό συνθήκες μεγάλης πίεσης. Ας αφήσουμε αυτή τη φορά τους καραγκιόζηδες στο θέατρο σκιών, ας ανταμείψουμε όσους πραγματικά μόχθησαν και πάλεψαν για το δημόσιο συμφέρον και ας δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους φρέσκους που αξιοκρατικά δικαιούνται να ηγηθούν της χώρας. Είτε από την κυβερνητική πλευρά, είτε με τον ιδιαίτερα σημαντικό θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης. Και αν δεν τους ξέρετε, ψάξτε το λιγάκι και θα βρείτε άξιους ανθρώπους. Δεν μπορεί, υπάρχουν.

    Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση