Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Εχει το θράσος να στέλνει μήνυμα στον Τσίπρα να αντικαταστήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη
SΟ «ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ» ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
 


Ο Σταύρος Ψυχάρης, ο εκδότης που έχει μάθει να... διαμορφώνει καταστάσεις στην Ελλάδα, ξαναχτυπά...
Νομίζοντας ότι η χώρα βρίσκεται στο παλιό καθεστώς των μνημονιακών και των συστημικών κυβερνήσεων - τις οποίες ανέβαζε και κατέβαζε κατά το δοκούν – έχει το θράσος να στέλνει μήνυμα στον Τσίπρα να αντικαταστήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Μετά τους Γερμανούς που είναι προφανές ότι δεν θέλουν τον Βαρουφάκη στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, ο Ψυχάρης αναλαμβάνει πρωτοβουλία να ζητήσει μέσω της εφημερίδας του, από τον πρωθυπουργό να αλλάξει τον υπουργό Οικονομικών διότι οι Γερμανοί θεωρούν ότι δεν έχει την πολιτική εμπειρία να χειριστεί τέτοιες καταστάσεις.
Έτσι λοιπόν ο εκδότης που έβλεπε από την πίσω πόρτα του Μαξίμου τους πρωθυπουργούς και τους παρακαλούσε για δάνεια από την Εθνική Τράπεζα, γράφει σήμερα 15/02/2015 στο Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας του (Το Βήμα της Κυριακής) ότι ο εκπρόσωπος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών σε ευρωπαικά και οικονομικά θέματα Γιόαχιμ Πος, ζήτησε από τον Τσίπρα να αντικαταστήσει τον Βαρουφάκη.

Στο ίδιο άρθρο γίνεται λόγος για δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών, ενώ η εφημερίδα του κυρ – Σταύρου παρουσιάζει δημοσκόπηση που δείχνει πρώτο σε δημοτικότητα υπουργό τον Δραγασάκη με τον Βαρουφάκη να ακολουθεί!

Αυτή η πρωτιά του Δραγασάκη είναι σαν να βγήκε κατευθείαν από το γραφείο του Ψυχάρη την ώρα που όλη η Ευρώπη και σύσσωμη η ελληνική νεολαία μιλάει για τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Βέβαια για όλα τα παραπάνω υπάρχουν λογικές εξηγήσεις. Ο Mr ΔΟΛ κατά καιρούς έχει εμμονές και φοβίες.
Οι μεγαλύτερες φοβίες του είναι δύο:
- Ξέρει ότι με την κυβέρνηση Τσίπρα κλείνει πλέον η στρόφιγγα των θαλασσοδανείων κάτι που αποκάλυψε ο πρωθυπουργός και κατά τη διάρκεια των προγραμματικών όπου ξεκαθάρισε: «τέρμα τα θαλασσοδάνεια».
-Τρέμει μετά τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι όποιος θέλει να έχει κανάλι πρέπει να πληρώνει χρήματα για τη συχνότητα.
Και για τα δύο ζητήματα ο Ψυχάρης θεωρεί υπεύθυνο τον Βαρουφάκη. Έχει την αίσθηση ότι ο ιθύνων νους είναι ο υπουργός Οικονομικών και για τους λόγους αυτούς αρχίζει τις γνωστές μεθόδους του, άσκησης πίεσης προς τους πρωθυπουργούς από τα πρωτοσέλιδά του.
NEWSBOMBΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση