Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Κορονοϊός (COVID-19)

Νομίζω πως δεχόμαστε  μασημένη και χωνεμένη πληροφόρηση και για αυτό πορεύονται στην Ιστορία με το βλέμμα της αγελάδας, πάντα καταϊδρωμένοι πίσω από τις εξελίξεις. 


Με δημοσιογράφους που ο καλύτερος έχει τελειώσει Εργαστήρι Δημοσιογραφίας με διδάκτωρ τον Βαρεμένο, Τερενσ,  Καμπουρακη και με Καναλάρχες που οι μισοί έχουν ποινικό μητρώο, η κοινωνία έχει αφεθεί στην αποχαύνωση.


Δεν είναι ποιο έξυπνοι άνθρωποι οι Βόρειοι Ευρωπαίοι . Τα ίδια κυβικά εκατοστά φαιάς ουσίας κουβαλάμε όλοι. Αλλά ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΥΣ που διασφαλίζουν την ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, θεσμούς που επιβάλλουν ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 


Εμείς αντί για δεδομένα έχουμε ΓΝΩΜΗ, ΑΠΟΨΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ
Ως ΧΩΡΑ και ως ΕΘΝΟΣ είμαστε σε ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. 


Εχουμε φιλοσοφία αυτοκαταστροφής και ακόμα και το Ελληνόπουλο που θα γεννηθεί σήμερα , θα γαλουχηθεί με την ίδια αυτοκαταστροφική φιλοσοφία. 


Θα μπορούσα να γράψω σελίδες για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. 


Ναι οι Έλληνες μπορούν να παράγουν επιστήμη και γνώση. Αλλά θάβεται. Όλοι βλέπετε τους Πασοκοδημαρχους και Μπασκεντμπολιστες στα κανάλια, αλλά κανεις δεν σας δειχνει τα δεδομένα που παράγει κάθε μέρα ο ΕΟΔΥ και εξηγούν όλα αυτά που σας κάνουν να ξύνετε το κεφάλι σας. 


Δεν υπήρχε καμμία «Ελληνική Επιτυχία» στο 1ο κύμα. Απλά δεν κάναμε αρκετά δείγματα γιατί δεν είχαμε ούτε γάζες και πλασματικά δημιουργήθηκαν προσδοκίες χαμηλής εξάπλωσης. 


Όταν όμως το Ελ Βενιζελο άρχισε να δουλεύει στο φουλ τον Ιούνιο, βρήκε τρόπο να μεταφερθεί μεγάλο  ιικό φορτίο και στην Ελλάδα. Και τσουπ να το δεύτερο κύμα. 


Αυτά από έναν άσχετο στα ιατρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση