Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΛΑΡΚΟ Δε φταις εσύ η φαντασία μου τα φταίει που σ’ έπλασε όπως ήθελε αυτή

Φανταστείτε ένα λεωφορείο (ΛΑΡΚΟ) με πενήντα επιβάτες (εργάτες) που αποφασίζουν να πάνε εκδρομή. 

Η εκδρομή κοστίζει 1000 ευρώ,άρα κόστος ανά άτομο 20 ευρώ. Στο λεωφορείο υπάρχει κι ένας υπεύθυνος (Κράτος) που πρέπει να μαζέψει τα λεφτά απ'ολους,να επιβάλει τους κανόνες κλπ 

Στη γαλαρία κάθονται 5 πλουσιόπαιδο (πρόεδροι διευθυντές) καλομαθημένα,που δεν τους αρεσει να αναλαμβάνουν ευθύνες και πιανουν στο μπλα μπλα τον υπεύθυνο και του λένε: -Κοίτα να δεις εμείς είμαστε πιο έξυπνοι απ'τους άλλους και δε θέλουμε να πληρώσουμε.

Πάρε 20 στην τσέπη και κανε το κορόιδο. Οκ?

Οκ,απαντάει ο υπεύθυνος,αλλά έπρεπε κανονικά να πληρώσετε 100 όλοι μαζί. 

Τέλος πάντων,θα βρω κάτι να τα μπαλώσω στους άλλους.Θα τους πω κάνα ψεματάκι κι όλα μια χαρά. Μετά από λίγο ανακοινώνει ο υπεύθυνος στα υπόλοιπα μέλη ότι τελικά το κόστος της εκδρομής αυξήθηκε λόγω της τιμής του πετρελαίου κλπ μπούρδες.(Να δουλέψετε χωρίς να μιλάτε για ασφάλεια και τέτοια) 

Συμφωνείτε να δώσετε κάτι παραπάνω όλοι μαζί? 

-Ναι,απαντάνε άπω κάτω τα κορόιδα. 

Κι η πρώτη εκδρομή τελείωσε.Ακολούθησαν κι άλλες με τα ίδια μέλη.

Ομως και στις επέμενες εκδρομές τα ίδια.(άλλοι πρόεδροι) Πάντα υπήρχε έλλειμμα,επειδη ο υπεύθυνος τα έπαιρνε απ' τα λαμογια της γαλαρίας,άλλα πάντα έβρισκε τρόπο να πείθει τους υπόλοιπους για την ακρίβεια,τους κακούς εστιάτορες,τους βενζιναδες που ανεβάζουν συνέχεια το κόστος της εκδρομής. 

Κι επειδη του άνοιξε η όρεξη,πήρε και δάνεια εν αγνοία των υπολοίπων μελών,βάζοντας υποθήκη το ίδιο το λεωφορείο. 

Βλέπετε,οι κακές παρέες τον διέφθειραν τελείως. 

Το πάρτι στη γαλαρία είχε μόλις ξεκινήσει.

Περιλάμβανε πούρα,κρασί,ωραίες γυναικάς κλπ.Και για να μην αντιδράσουν κι οι υπόλοιποι, μοίρασε και στον καθένα άπω μια γαλοπούλα για να μη μιλάνε.

Όμως έτσι,το κόστος συνέχεια ανέβαινε.Άλλα κανείς δε μίλαγε.Ήταν όλοι ευχαριστημένοι

 Όταν όμως ήρθαν οι τοκογλύφοι να ζητήσουν τα λεφτά,αυτός κρυφτηκε κάνοντας τον ανήξερο και άφησέ τους τοκογλύφους να τα βάλουν με τα αθώα μέλη και να τους απειλεί πως θα τους πάρει το λεωφορείο.

 Όμως τα αθώα μελή (πρόβατα κάποια στιγμή ξυπνησαν και είπαν: 

Επ,για στάσου.Εμείς ξεκινήσαμε την εκδρομή με 20 ευρώ,έφτασε 30,μετά 40,μετά 50,χωρείς καμιά επιπλεον παροχή,εκτός από μια γαλοπούλα σε κάθε εκδρομή,δεν υπογράψαμε κανένα δάνειο και μας λέτε πως θα μας πάρετε το λεωφορείο? 

-Αφήστε...Λέει ο υπεύθυνος(Κράτος).Θα καθαρίσω εγώ μ'αυτους τους κακούς ξένους.Μην ανησυχείτε.Το πολύ πολύ να ξεβρακωθείτε,αλλά η εκδρομή θα συνεχιστεί.Αυτό έχει σημασία.

Η εκδρομή. 

Τη συνέχεια δε θα σας την πω.Τη ξέρετε.Αυτή τη στιγμή,οι υπεύθυνοι (Πολιτικοί) που μας έφτασαν εδώ διαπραγματεύονται ΣΚΛΗΡΑ με τους δανειστές,για το πως θα συνεχιστεί αυτοί η εκδρομή.

Βλέπετε το παρότι στη γαλαρία είναι τόσο ωραίο,που δε μπορούν να διανοηθούν οτι μπορεί να τελειώσει.

Άλλωστε,ξέρουν που θα στείλουν παλιό το λογαριασμό.Απλα τώρα δεν έχουν καν λεφτά ούτε για ενα σουβλάκι . Εκεί είναι το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση