Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

….. Eμείς, οι χρήσιμοι ηλίθιοι ψηφοφόροι θα είμαστε κοντά σας και στις επόμενες εκλογές.


Τους αναγνωρίζεις από τις φράσεις:
 «το κόμμα μου!» και
 «εγώ είμαι (το Α  κόμμα) μέχρι το κόκαλο!»
Με αυτές τις φράσεις , έχεις το ατού του καλού κομματοκύνα για διεκδίκηση μιας    θέσης ,ας πούμε συμβούλου στη Δημαρχία.
Ο σωστός κομματοκύνας,  θα πρέπει  να δηλώνει ότι  συμπορεύεται με την κρίση του/της  Δήμαρχου και δεν υπάρχει ανεξάρτητη δική του κρίση. 
Το ότι είναι ανώνυμοι δεν πειράζει, μπορεί μέσα από τον κομματικό μηχανισμό να του βρουν τα πάντα που χρειάζεται, (δουλειά ,να μεσολαβήσει για δάνειο για νοσοκομείο κ.λ.π )αρκεί κομματικά να είναι  φερώνυμος.
Να το έχει καμάρι όταν δεν τον φωνάζουν με το όνομα του,  αλλά ανάλογα με την κομματική του  ταυτότητα. (π.χ.Πασόκος ,Κουκουες,ΝΔ.ουλης συριζαίος…)
 Να υπερέχει το όνομα του κόμματος τους και όχι η προσωπικότητά του.

Στην εργασία τους να λαμποκοπούν για την κομματική τους ταυτότητα και όχι για το αντικείμενο που τους έχει ανατεθεί .
 Τους χρήσιμους ηλίθιους τους βλέπουμε  ως γλάστρες  σε κομματικές συγκεντρώσεις, στα καφενεία και στις παρέες ,κομπάρσοι σε εκδηλώσεις,  σε γεύματα που παρέχει ο Δήμαρχος με λεφτά των πολιτών .

Φροντίζουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι  να υπενθυμίζουν σε προεκλογικές περιόδους στους ψηφοφόρους το ρουσφέτι για το οποίο μερίμνησαν να μεσολαβήσουν, και  ότι ήρθε η ώρα για το << γραμμάτιο >>και να μην ξεχνούν… το μελλοντικό βόλεμα.

Πως θα βρεθεί η  ειδοποιός διαφορά μεταξύ των κομματοκυνών και των ανθρώπων που θέλουν να δουλέψουν για τον Δήμο;;;;
 Οι πρώτοι κάνουν μπαμ από παππού μέχρι εγγονό δεν έχουν δουλέψει ποτέ ή κάπου είναι διορισμένοι από το  κόμμα, το οποίο υπηρετούν με φανατισμό .
 οι δεύτεροι δεν είναι και τόσο ευδιάκριτοι γιατί  είναι ανεξάρτητοι  χρώματος και ιδεολογίας.
Τι σημαίνει να είσαι (ή να γίνεσαι) χρήσιμος ηλίθιος;
Ότι απλά γίνεσαι ... σημαντικός κυριλέ και πρέπει να σε παρακαλέσουν για να δώσεις τα αυτονόητα που δικαιούνται …

….. Eμείς, οι χρήσιμοι ηλίθιοι  ψηφοφόροι θα είμαστε κοντά σας και στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση