Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΠΛΆΚΑ ΘΑ ΈΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΔΉΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΆΣΕΙ...WiFi4EU Δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους

WiFi4EU Δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους για τους Πολίτες
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί να εξασφαλίσει δωρεάν συνδεσιμότητα Wi-Fi για τους πολίτες και τους επισκέπτες σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία, παντού στην Ευρώπη μέσω του WiFi4EU
Στις 7 Νοεμβρίου 2018 στις 13:00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης), η Επιτροπή θα προκηρύξει αίτηση για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «WiFi4EU»
Η πρόσκληση, η οποία είναι ανοιχτή σε δήμους ή ομάδες δήμων στην ΕΕ, θα είναι ανοικτή μέχρι τις 17:00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης) στις 9 Νοεμβρίου 2018.
Για το 2020 θα διατεθούν 120 εκατομμύρια ευρώ για έως και 8.000 δήμους σε ολόκληρη την ΕΕ.
Επειδή η εφαρμογή επεξεργάζεται πολύ μεγάλο αριθμό εφαρμογών σε ολόκληρη την Ευρώπη, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι απλή και πλήρως online.
https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/faq/wifi4eu-erotiseis-kai-apantiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση