Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

υπουργάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!«Θέλαμε η αύξηση στα εισιτήρια να είναι στο 1,30 αλλά το μισό δεν γινόταν να είναι 0,65 και το πήγαμε 1,40» τόνισε ο υφυπουργός Μεταφορών Παναγιώτης Σγουρίδης, προσθέτοντας ότι η επιπλέον αύξηση έγινε για «πρακτικούς, όχι οικονομικούς λόγους»!

Αν ήμουν βόρειος Ευρωπαίος θα τρελαινόμουν ,θα τρελαινόμουν θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, θα έπαιρνα και καμιά δεκαριά ασπιρίνες και θα άραζα να καταλάβω  τη μεγάλη … φιλοσοφία του υφυπουργού τώρα όμως που είμαι Ελληναράς και δεν υπολογίζω το μικρό <<παρά>> λέω πως το… σκέφτηκε ο μεγάλος γιατί ρε παιδιά δεν τους αξιοποιούμε περισσότερο γιατί δεν τους βαλσαμώνουμε να έχουν και οι επόμενες γενιές  !!!!!!!! για «πρακτικούς, όχι οικονομικούς λόγους»!

υπουργάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά έκανες εμείς είμαστε γύφτουλες και δεν σας καταλαβαίνουμε για 0,05 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση