Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Πόσους πρέπει να θρηνήσουμε



Αποφάσισα  σήμερα να πάω στην Αταλάντη να διεκπεραιώσω κάποιες συμβολαιογραφικές υποθέσεις μου.  Έπαθα την πλάκα της ζωής μου –οικονομικές δυσκολίες- σκέφτηκα θα πάω μέσω Προσκυνά .
Τι τόθελα ρε παιδιά  βλαστήμησα την ώρα και την στιγμή που το αποφάσισα.
Νταλίκες 50 τόνων περνούσαν δίπλα μου χωρίς να ελέγχουν την ταχύτητα και ο αέρας τους κουνούσε το αυτοκίνητο μου και έλεγα ότι θα με πετούσε στο χαντάκι.
Μέχρι να φτάσω στην Ατάλαντη μπορεί και 15 νταλίκες να περνούσαν δίπλα μου  .
Σκέφτηκα ότι έχει κλείσει ο δρόμος και όλοι έρχονται από τον παράπλευρο δρόμο . Πήρα λοιπόν το 100 για να δω τη γίνεται αλλά και να πω ότι  οι νταλίκες 50 τόνων παραβιάζουν την σηματοδότηση .
Μου δήλωσαν ανεύθυνοι και μου έδωσαν το τηλέφωνο της αστυνομίας της Ατάλαντης ήταν… και αυτοί ανεύθυνοι.
Ε λέω θα το πω στο Δήμαρχο .
Δεν ήταν εκεί όταν πήγα  και άρχησα να το λέω στους γνωστούς μου, το και το έπαθα μέχρι ναρθώ ,ποιος είναι υπεύθυνος να μάθω τι γίνεται  .
Δεν είναι και σημερινό  αυτό το πρόβλημα μου είπαν χρόνια τώρα Τραγάνα και Προσκυνά διαμαρτύρονται  αλλά καμιά φωνή δεν ακούγεται .
Αρέσει στον Δήμαρχο να ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα;;;;;.
Δεν θα έχει βγει από την Ατάλαντη ο Δήμαρχος σκέφτηκα  η δεν βλέπει .
Τι λες –μου λέει ένας κάτοικος της Τραγάνας-και στο εξωτερικό έχει πάει .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση