Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Σε εξέλιξη η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς τα Σκορπονέρια

 "Μέχρι το τέλος καλοκαιριού αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο ασφαλτόστρωσης της δημοτικής οδού της τοπικής κοινότητας Κοκκίνου από το Ακραίφνιο προς τα Σκορπονέρια.

Ο συγκεκριμένος οδικός άξονας ανοίγει αναπτυξιακό μέτωπο για το δήμο Ορχομενού στη θάλασσα και τον Ευβοϊκό.

Το έργο χρηματοδοτεί η περιφέρεια Στερεάς και πραγματοποίησαν από κοινού αυτοψία στην περιοχή η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας και η δήμαρχος Ορχομενού.

tvstar.gr



-Αυτό φίλοι της τοπικής εξουσίας λέγεται έργο ανάπτυξης .

Αυτούς τους δρόμους που ανοίγουν οι εταιρείες για να βάλουν ανεμογεννήτριες δεν λέγεται ανάπτυξη λέγεται <<διευκολύνσου >> και ο μόνος σκοπός είναι το κέρδος που θα έχουν και σεις αναμνηστική φωτογραφία με τους διευθυντές άντε και να προσλάβουν κάποιον με σύμβαση μέχρι να μπει άλλος Δήμαρχος και να βάλουν κάποιον άλλον.

Θα μου πεις ναι αλλά δεν έχω <<κόσμο>> βρήκα άδεια ταμεία (αυτό που λέει κάθε επόμενος) έχω δεμένα τα χέρια δεν έχω πόρους ότι λένε όλοι.

Νταξειιιι



πόσοι πόροι χρειάζονται για να βάλεις οδικές πινακίδες τι χρειάζεται να

τοποθετήσεις τους κάδους σε θέση και να μην επιτρέψεις να μετακινούνται

να μην επιτρέπεις μεγάλα φορτηγά να παρκαρουν μέσα στο χωριό ξεκολλήστε λίγο από την μαγκιά που σας δίνει η εξουσία μπείτε μέσα στο χωριό και δείτε το προβλήματα ξεφύγετε λίγο από τα δεσμά του σογιού του κολλητού δείτε τα με το μάτι του σωστού .

Αυτό είναι αυτονόητα αλλά δεν προλαβαίνετε πρέπει να πάτε σε συνέδριο η στη τηλεόραση .

Αααααα και κάτι ακόμη ο δρόμος Λάρυμνα Σκορπονερια Χαλκίδα υπάρχει απλώς

σκέψη για Ανάπτυξη δεν υπάρχει…..πως να πείσεις ότι κάτι κάνεις αφού και συ και ο προηγούμενος και ο ποιο προηγούμενος και ο πιο προηγούμενος δεν κατανοήσατε τα αυτονόητα .










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση