Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΕΝΟΧΕΣ ΣΙΩΠΕΣ

 Την Παρασκευή το πρωί, 19 Φεβρουαρίου 2021, μάθαμε από "σπόντα" ότι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας θα επισκεφτεί το χωριό της Μαλεσίνας για το ζήτημα των "κόκκινων σπιτιών". .... ".λάβαμε τηλέφωνο από το Δήμαρχο Λοκρων. Μας είπε ότι "έχει μάθει για την κίνησή μας" και ότι "κανόνισε να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Υπουργού και των Σωματείων" .
 Έτσι και έγινε. Κάποια στιγμή μας κάλεσε να τον συναντήσουμε. Παρουσία ...



Λοκρίδα για όλους - Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές (23 febryary at 11:30 AM)
Σήμερα συγκάλεσα σύσκεψη αναφορικά με την έξαρση κρουσμάτων Covid 19 στο Δήμο Λοκρών, στην οποία παραβρέθηκαν η Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Φθιώτιδας, η Συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Αταλάντης, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Λοκρών, ο Διοικητής Τροχαίας του Ά τμήματος αυτοκινητοδρόμων, οι αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Λοκρών.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία στο Δήμο Λοκρών.
Ως Δήμαρχος Λοκρών μετά το πέρας της σύσκεψης και με τη σύμφωνη γνώμη των παρισταμένων απέστειλα αίτημα με το οποίο ζητώ από την Πολιτική Προστασία:
"τη λήψη περαιτέρω μέτρων για την αντιμετώπιση της επέκτασης κρουσμάτων Covid 19 στην Κοινότητα Μαλεσίνας του Δήμου 



Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2021
Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας, του Δήμου Λοκρών, της Π.Ε. Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,...η ΔΕ Μαλεσίνας κηρύσσεται σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας από την Κυριακή 28-02-2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα 08-03-2021 και ώρα 06:00 για λόγους Δημόσιας Υγείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση