Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Μία άποψη και ένα σχόλιο για τη ΛΑΡΚΟ

Η άποψη

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήρθε στα πράγματα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα μιας παρασιτικής ολιγαρχίας» και προσθέτει ότι «όσο για την ΛΑΡΚΟ, πρόκειται για εν δυνάμει κερδοφόρα εταιρεία, που διαθέτει στην διεθνή αγορά δυσεύρετα ορυκτά τα οποία η υφήλιος έχει ανάγκη για τις νέες πράσινες τεχνολογίες».
Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δεσμεύθηκε ότι σύντομα το κόμμα του θα καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης μιας δημόσιας, κερδοφόρας ΛΑΡΚΟ.
Ο κ. Βαρουφάκης κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση επειδή «υπουργοί και παρατρεχάμενοι μιλούν με τα χειρότερα λόγια για τη ΛΑΡΚΟ. Την παρουσιάζουν ως μαύρη τρύπα και τους εργαζόμενούς της ως υψηλόμισθους χαραμοφάηδες. Ακόμα και από την οπτική ενός νεοφιλελεύθερου, αυτό αποτελεί ανοησία – για να μην πω κάτι χειρότερο».

Το σχόλιο.

Καλά τα λέει ο Βαρουφάκης , η Λάρκο έχει καταντήσει το χωνευτήρη των κομματικών παιδιών και οι διοικητικοί υπάλληλοι , είναι υπεράριθμοι σε σχέση με τις πραγματικές διοικητικές ανάγκες.Απλά εκεί παρκάρουν όλοι οι παρατρεχάμενοι βολεμένοι του κομματικού σωλήνα.
Κατά τα άλλα σαν παράδειγμα ανευθυνότητας και λαμογιάς είναι το εξής παράδοξο:Μετά τον εμπλουτισμό του μεταλλεύματος από την μονάδα στην Λάρυμνα , προκύπτουν εκατομμύρια τόνοι ανόργανου υλικού (κόκκινη χαλκοδέρα) το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω του ειδικού του βάρους, σαν υπόστρωμα για την κατασκευή όλου του οδικού δικτύου της Ελλάδας.
Αυτό το ανόργανο υλικό , κάποιοι το χαρακτήρισαν τύπου \"ραδιενεργό\" και το πετάνε παρόλο τον χαρακτηρισμό, στο κέντρο του βόρειου Ευβοϊκού κόλπου , καταστρέφοντας τον βυθό, ενισχύοντας έτσι τα λατομεία , με την αγορά παρόμοιου υλικού (χαλικιού Α4) , με το αζημίωτο φυσικά από τις προμηθειούλες..... όλων των μορφών.
Επίσης ο βαρύς μηχανολογικός εξοπλισμός της ΛΆΡΚΟ γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τις αρχές, χωρίς ανταποδοτικά τέλη , στο τσάμπα δηλαδή , για να μη πω για τα συμφωνητικά των διαφόρων \"εργολάβων\" που αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης ....ως προς την αποτελεσματικότητα και την αξία.

Απο το νιουςμπιστ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση