Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Οι εκατό πρώτες μέρες

Οι εκατό πρώτες μέρες με τον νέο δήμαρχο τελείωσαν .

Aν θελήσει κάποιος να κάνει κάποιον απολογισμό θα είναι δύσκολο να βρει κάτι γιατί είναι νωρίς;;
Αλλά θα βρει όμως σημαντικές ανακοινώσεις που μάλλον δείχνουν το πώς θα κινηθεί η νέα δημαρχία .
Έχουμε λοιπόν ανακοινώσεις για αυξήσεις στα τέλη και ανακοινώσεις για τα νεκροταφεία ,
Για τα τέλη θα εξαρτηθεί και θα κρίνουμε αν οι αυξήσεις αφορούν καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητας της ζωής των πολιτών .

Όσο για τα νεκροταφεία που από την πρώτη ανακοίνωση της θητείας ζητούν να υλοποιήσουν έσοδα από την ταφή θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον οικονομολόγο δήμαρχο με τι κριτήρια ανακοίνωσε ότι η αγορά τάφου είναι 2500€ ξέρει  πόσα τετραγωνικά είναι  ένας τάφος και τι θα κάνει με αυτούς που έχουν φτιάξει μεγαλύτερους τάφους; ΠΩΣ ΥΠΟΛΌΓΙΣΕ ΤΗΝ ΑΞΊΑ της γης.
ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ . 
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να το κοινοποιήσουμε και στην ένωση Οικονομολόγων που περήφανα ανήκει.
και μην τα ρίξει στον τέως γιατί αυτός ήταν στους επαγγελματίες συνδικαλιστές α και κάτι ακόμα στα πανεπιστήμια και στα νεκροταφεία δεν μπαίνουν κλειδαριές ούτε κάμερες .
Μήπως πρέπει να κάνετε καμιά βόλτα να δείτε πόσα σπίτια ρίχνουν τα απόβλητα από τα  πλυντήρια κάθε βράδυ έξω στους δρόμους ;;
μήπως πρέπει κάποτε να αλλάξετε τους κάδους ;;
 Μήπως πρέπει κάθε σπίτι να έχει τον κάδο του
μήπως πρέπει να δείτε τι γίνεται με την παραγκούπολη έξω από το χωριό που κάθε καλοκαίρι έχουμε ψύλλους  (Αυτοί πληρώνουν;;;)
Το να πληρώνουμε για να έχουμε τάφο είναι πονηριές ανθρώπων που θέλουν να αρμεξουν τα χρήματα από τον πόνο του απλού ανθρώπου .
Αλήθεια πόσα ξόδεψε ο τέως για τον κόμβο ;;που μετά τον γκρέμισε ,ποια συμφέροντα δεν αφήνουν να φτιαχτεί νέος ;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση