Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Μου λέει κάποιος:

 “Μην γράψεις λόγια, ποιον, τι θα ψηφίσεις κι άλλα, θα κάνεις εχθρούς, ίσως τώρα, ίσως κι αργότερα…”.
  “Τι εχθρούς;” απορώ. 
Αν γίνει κάποιος εχθρός μου γιατί επιλέγω με λόγους κάποιον που πιστεύω κατάλληλο για την πόλη μου και το λέω δημόσια, τότε νομίζω ότι αυτός πρέπει να είναι εχθρός όλων μας. 
Η έχθρα είναι ανοησία, όπως και η κακία και ειδικά αυτήν την ώρα που μια  πόλη θα ορίσει την πορεία της.
Δεν πιέζω κανέναν κι ούτε θα πω σε κανέναν τι θα ψηφίσει. 
Ας το κρίνει ο ίδιος. Την καθαρή και φανερή άποψή μου και τα “πιστεύω” μου λέω και στηρίζω κι όποιος συμπολίτης νομίζει, ας καταθέσει κι αυτός τη δική του άποψη.
 Αυτό ονομάζεται Δημοκρατία κι όπως η Ελευθερία, θέλει Αρετή και Τόλμη.
Ο αντίθετος σε τούτο το κίνητρο είναι, αλήθεια, εχθρός μου. Εχθρός της πόλης, της Δημοκρατίας, της ίδιας της ύπαρξής μας. Και όχι, κανείς ποτέ δεν θα με δει με κομματικές φιλοδοξίες κι ούτε να ζητώ κάτι απ’ την πόλη αυτή και την όποια Αρχή της ή οτιδήποτε πέραν του αυτονόητου που ζητά ένας πολίτης από τον ενίοτε “αρχηγό” της. Στον οποίο οφείλω πάντα να του θυμίζω, όποιος κι αν είναι, τα λόγια του Λουντέμη: 
“Όποιος αγαπά τη χώρα του, γίνεται υπηρέτης της και όχι αρχηγός της”.
Και η συγκεκριμένη επιλογή μου, νομίζω ότι γνωρίζει καλά αυτή τη φράση. Πολύ καλά…
copy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση