Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

....ελπίδα για ευαισθητοποίηση και παρέμβαση

 για το έκτρωμα και το "έγκλημα " έγραψε ο σύλλογος του χωριού ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ μέσα από την εφημερίδα του .
κ.Δήμαρχε κ.Αντιδήμαρχε κ.Πρόεδρε της τοπικής κοινότητας 

Έχετε περάσει χιλιάδες φορές από το συγκεκριμένο σημείο οπότε δεν χρειάζεται περιγραφή. Όμως η σοβαρότητα της κατάστασης καθιστά σκόπιμη και αναγκαία την επισήμανση του προβλήματος. Και τονίζουμε ότι: η έλλειψη φωτισμού, δια- γράμμισης και σήμανσης σε συνδυασμό με αυτό το κατασκευαστικό έκτρωμα δημιουργείται στο συγκεκριμένο σημείο προϋπόθεση για γέννεση σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Ευτυχώς η τύχη και η βοήθεια του Θεού μας σώζουν μέχρι σήμερα.
 Αυτά τα λίγα με την ελπίδα για ευαισθητοποίηση και παρέμβαση σας. 
Αριστείδης Κ. Κούρος Θωμάς Γ. Καραμέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση