Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...... ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ “ΑΜΕΛΕΙΑ”

Τα ανθρώπινα λάθη είσαστε εσείς και η εγκληματική αδιαφορία σας …


Αντισταθείτε   στους κανόνες της ζούγκλας! Μη θρηνήσουμε  θύματα και πριν συμβεί αυτό να ξαναδώσουμε αυτό το χωριό  στους ανθρώπους και να περιορίσουμε την καθημερινή απειλή κατά της ζωής μας.

1 σχόλιο:

  1. Η Δημοτική αρχή από τη μια ρίχνει το ''ανάθεμα''στην Κεντρική Διοίκηση που έκλεισε την στρόφιγγα της χρηματοδότησης προς τους ΟΤΑ και από την άλλη συνεχίζει τη σπατάλη με ελαφριά τη καρδία για Πανηγύρια , Προβολή ,''φρου-φρου κι αρώματα΄ κοινώς. Ασκεί εξουσία ,για την ηγεμονία και όχι για την λύση των προβλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση