Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΜΑΝΤΡΙ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΜΑΝΤΡΙ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ
…………………………………..

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου, σε απόσταση αναπνοής από πολλές εξοχικές κατοικίες της περιοχής, παραβιάζοντας κατάφωρα τόσο τις ελάχιστες αποστάσεις μεταξύ κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και οικισμών, όπως αυτές έχουν θεσπιστεί και προβλέπονται στον νόμο, όσο και την σχετική  με τη λειτουργία τέτοιων εγκαταστάσεων νομοθεσία.

Πέραν των ανωτέρω εκτεθειμένων, πρέπει να επισημανθεί ότι στη συγκεκριμένη κτηνοτροφική εγκατάσταση δεν τηρούνται ούτε οι βασικότεροι των κανόνων υγιεινής, με αποτέλεσμα το μαντρί αυτό να αποτελεί σοβαρότατο υγειονομικό κίνδυνο, μία κατ’ ουσίαν υγειονομική «βόμβα», η οποία απειλεί όχι μόνο τους κατοίκους των γειτονικών κατοικιών, αλλά και τους κατά διαστήματα παραθερίζοντες στην εν λόγω περιοχή.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι μονάδες που δεν απολυμαίνονται τακτικά και στις οποίες παραμένουν για καιρό τα κόπρανα και οι εν γένει σωματικές εκκρίσεις των προβάτων αποτελούν το δίχως άλλο εκκολαπτήρια πολλών ασθενειών, οι οποίες είναι δυνατόν να μεταδοθούν στον άνθρωπο, με τραγικές, πολλές φορές, συνέπειες.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ύπαρξη τσιμπουριών και ψύλλων, ως φυσικό επακόλουθο των άσχημων συνθηκών υγιεινής που επικρατούν στον εν λόγω χώρο, καθιστούν την παράλειψη του Δήμου, της Περιφέρειας και όλων των αρμόδιων φορέων να δράσουν, οι οποίοι, μάλιστα, έχουν επανειλημμένως ενημερωθεί για το ζήτημα αυτό,  εγκληματική.

freelist.gr

2 σχόλια:

  1. Σ' εσέ το λέω πεθερά, για να τ' ακούσει η νύφη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως κάνετε έτσι θεολογίτες για ένα μαντρί, εμείς σε απόσταση 100 μέτρων από το γυμνάσιο και τον παιδικό σταθμό έχουμε 10 μαντριά μια ολόκληρη πολιτεία με κοπάδια και παράγκες .
    Η τοπική εξουσία ……….ε ναι σφυρίζει αδιάφορα είναι οι ψήφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση