Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Οποία αθλιότης !!!



Το γραφείο τύπου του Δήμου μας ανταποκρινόμενο.. σε σχόλιο  που δημοσιεύτηκε σε blog


  Θέλησε να απαντήσει  σε ανώνυμο σχολιαστή με δελτίο τύπου γατί η Γαρέφω πήρε ένα κιλό ζάχαρη(???) και ο Μπάρμπα Τάκης έβαλε στη μασχάλη ένα κουτί καφέ (???)και μετά από αυτό έγινε -εύκολα αντιληπτό ο Δήμος Λοκρών δεν είναι φοροελεγκτική υπηρεσία και αδυνατεί να διαπιστώσει το αληθές ή όχι των δηλώσεων αυτών , παρολαυτά κάνει έκκληση σε όσους έχουν ήδη παραλάβει τρόφιμα κι ενδεχομένως δεν τα χρειάζονται , να αναδιανείμουν τα τρόφιμα αυτά σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη.-

Δελτίο Τύπου 24-12-2015
Υποβλήθηκε Πέμ, 24/12/2015 - 10:47.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έπειτα από σχόλια που αναρτήθηκαν στον ιστοχώρο «lokrisnews» και αφορούν σε θέματα της Δ.Κ Μαλεσίνας , οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες του αναφερόμενου ιστοχώρου καθώς και γενικότερα τους δημότες μας για τα εξής:
1) Σχετικά με τους φοίνικες στην παραλιακή ζώνη του Θεολόγου , ήδη έχουν κοπεί τα προσβεβλημένα δέντρα και απλώς εκκρεμεί η αποκομιδή τους , έπειτα από συνεννόηση με το Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Φθιώτιδας, στου οποίου άλλωστε την αρμοδιότητα εμπίπτουν θέματα αιγιαλού.
2) Όμοια με παραπάνω για πολλοστή φορά ενημερώνουμε ότι στην αρμοδιότητα του Αυτοτελούς Γραφείου Δημόσιας Περιουσίας Φθιώτιδας εμπίπτει και ο παιδότοπος στον Θεολόγο , παρολαυτά ο Δήμος Λοκρών αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα του θέματος έχει προβεί σε επανηλλειμμένες οχλήσεις προς την αρμόδια υπηρεσία και προσφέρθηκε να αντιμετωπίσει με ίδια μέσα το πρόβλημα , παρά τις παρεμβάσεις μας δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει με ευθύνη της αρμόδιας υπηρεσίας , πλην όμως δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και να εξαντλήσουμε όλα τα νομικά περιθώρια στο πλαίσιο της οριστικής επίλυσης του.
3) Σχετικά με τις φθορές και τις λακκούβες λόγω των έργων του βιολογικού καθαρισμού στους δρόμους της Μαλεσίνας , ενημερώνουμε ότι με παρέμβαση του Δήμου προς το αρμόδιο Υπουργείο –η οποία κι έγινε δεκτή- επεκτάθηκε το έργο της αποκατάστασης και πλέον πρόκειται να αντιμετωπιστεί συνολικά και όχι αποσπασματικά στο άμεσο μέλλον.
4) Σχετικά με την δωρεάν διανομή τροφίμων σε συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα , ενημερώνουμε ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες αφουγκραζόμενες τις αυξημένες ανάγκες έχουν με ευαισθησία σκύψει στα προβλήματα και έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες , αναλαμβάνοντας πολλαπλές δράσεις μεταξύ των οποίων και η δωρεάν διανομή τροφίμων . Αντίστοιχες δράσεις γίνονται και από κρατικούς φορείς που δεν ελέγχονται από τις υπηρεσίες του Δήμου και απλά υποβοηθούνται από αυτές.
Τα κριτήρια των παροχών αυτών είναι πρωτίστως οικονομικά και κοινωνικά και στον βαθμό αυτό λαμβάνεται υπόψη για την επιλογή των δικαιούχων η φορολογική τους δήλωση .
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Δήμος Λοκρών δεν είναι φοροελεγκτική υπηρεσία και αδυνατεί να διαπιστώσει το αληθές ή όχι των δηλώσεων αυτών , παρολαυτά κάνει έκκληση σε όσους έχουν ήδη παραλάβει τρόφιμα κι ενδεχομένως δεν τα χρειάζονται , να αναδιανείμουν τα τρόφιμα αυτά σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
ΑΤΑΛΑΝΤΗ 24/12/2015

……….αρα λοιπόν υποθέτω ότι τα λεφτά είναι να ξοδεύονται στο τι θα πεις όχι στο τι θα κανείς.




ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ(?????)ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΕΧΕΤΕ  ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ;;;;;


ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ???

 ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ  ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ???ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ??(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΕΝΝΟΩ )


 ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΕΧΕΤΕ ?? 


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ……ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση