Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Δε πα’ να είσαι ψέμα, εγώ σε λέω απάτη.
Κατρούγκαλος: Τέλος οι επικουρικές συντάξεις - Η εθνική σύνταξη θα χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τη φορολογία - Δεν θα επιβληθεί νέος φόρος για το ασφαλιστικό.


Δηλαδή την εισφορά υπέρ του ΙΚΑ από τον εργαζόμενο και τον εργοδότη θα την μαζεύει η εφορία .Έλα μου όμως που απ όλα τα έσοδα του κράτους πρώτα θα τα παίρνουν οι δανειστές που ελέγχουν τους κωδικούς εσόδων και μετά  όλοι οι υπόλοιποι ,δηλαδή κε υπουργέ αν περισσεύουν θα παίρνουμε έτσι δεν είναι ;;; όλοι οι κωδικού εσόδων δεν ανήκουν στους δανειστές;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση