Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Δίνατε περισσότερα λεφτά στις εξωτερικές παραγωγές?Του μίλησε για υπερκοστολογημένες  εξωτερικές παραγωγές τη στιγμή που θα μπορούσαν να γίνουν με λιγότερα χρήματα από την ίδια την ΕΡΤ. 
Η απάντηση του ήταν γενική και αόριστη. " Το τι είναι μικρό, ή μεγάλο κόστος, είναι σχετικό", είπε. 
Η...
Κωνσταντοπούλου τον ρώτησε επίσης, αν είναι ακόμα μέλος της εταιρείας thetoc ΑΕ.
 Ο Ταγματάρχης απάντησε, πως, δεν είναι και πως είχε το 20% των μετοχών της εταιρείας. 
Κι όταν η πρόεδρος της Επιτροπής τον ρώτησε αν εχει ήδη παραχωρήσει τις μετοχές του, απάντησε, πως, "αυτο θα γίνει σήμερα, ή αύριο το πρωί"... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση