Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

unfairunfair

Βρετανοί τραπεζίτες επιστρέφουν τα μπόνους τους


 Τα μπόνους των εφτά τελευταίων χρόνων επιστρέφουν οι Βετανοί τραπεζίτες  βάσει των νέων κανόνων που δημοσιοποίησε χθες η Τράπεζα της Αγγλίας, επιβάλλοντας τους σκληρότερους περιορισμούς στον κλάδο.
Τα μέτρα κρίθηκαν αναγκαία γιατί οι βρετανικές τράπεζες έχουν πάρει, για να διασωθούν από τις επιπτώσεις της χρηματοπιστωτικής κρίσης, πολλά δισεκατομμύρια λίρες από τα χρήματα των φορολογουμένων ενώ έδιναν υψηλά μπόνους στα μεγαλοστελέχη.
Η Τράπεζα της Αγγλίας είχε αρχικά, σε συμβουλευτικού χαρακτήρα έγγραφό της, προτείνει τα μπόνους να επιστραφούν μέχρι και για περίοδο έξι ετών από την ημερομηνία καταβολής τους. Τώρα επέκτεινε την περίοδο έως και τα επτά χρόνια. 
Οι νέοι κανονισμοί θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2015.


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ .........ΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΟΥΛΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση